E.H.B.S.

De Zelfplukboomgaard komt dit jaar met de E.H.B.S.-service waarbij de afkorting staat voor Extra Hulp Bij Sinterklaasinkopen. Met dit pakket is het mogelijk om gewoon thuis uw sinterklaascadeau in te kopen. U kunt zich gewoon houden aan het RIVM-advies om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat voldoende afstand houden in de winkels lukt vlak voor Sinterklaas al voor geen meter. U bestelt online maar zonder de stress of het allemaal nog voor 5 december op tijd aan de deur bezorgd wordt. Het wordt geleverd door een kleine, soms hardwerkende zelfstandige met een wat hogere gunfactor dan een volgevreten mijnheer Bol of zo. U ontvangt als cadeaugevende Sinterklaas in uw mailbox een adoptiecertificaat voor een appelboom op naam in de Zelfplukboomgaard. Maar een tegoedbon voor een Workshop snoeien van fruitgewassen kan natuurlijk ook als alternatief voor mensen met fruitbomen in hun tuin.  Het pakket houdt ook in dat u op onze site een tweetal sinterklaasgedichten vindt die u zelf mag gebruiken.  

 

Wat houdt het in?

 U ontvangt als cadeaugevende Sinterklaas een adoptiecertificaat voor een appelboom op naam in de Zelfplukboomgaard. Maar een tegoedbon voor een Workshop snoeien van fruitgewassen kan natuurlijk ook.  Het pakket houdt ook in dat u onderaan deze pagina een tweetal sinterklaasgedichten vindt die u zelf mag gebruiken.  We hebben geen tips voor de creatieveling die graag een uitgebreide suprise zelf maakt. Maar voor de wat minder handige of luiere lieden raden we een schoenendoos aan met daarin het gemailde certificaat en wat appels. Vergeet niet de schoendoos van mooi sinterklaaspapier te voorzien. 

 

Bestellen kan t/m 4 december door een mail te sturen naar wte@fruitadvies.nl. Zet in de mail voor wie het is en welke naam op het adoptiecertificaat moet komen. Deze EHBS-service kost u niets extra's. U betaalt gewoon de vaste prijs van € 29,95 voor een jaar lang een Bommelse Adoptieboom.


Meer informatie

Meer informatie over het adopteren van een Bommelse Appelboom vindt u op deze site onder adoptiebomen. Informatie over de Workshop snoeien van fruitgewassen waarvoor namens Sinterklaas een tegoedbon kunt bestellen, vindt je onder workshop snoeien (op de site van mijneigenfruitboom.nl).  Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar wte@fruitadvies.nl.

Kantenklare Sinterklaasgedichten

Download
Sinterklaasgedicht bij veel te kort verlanglijstje
Gedicht voor iemand die alles al heeft of niet weet wat hij moet vragen.
Sinterklaas-gedicht bij veel te kort ver
Microsoft Word document 16.3 KB
Download
Sinterklaasgedicht in tijden van Corona
Sinterklaasgedicht speciaal voor dichter die op de actualiteit van het virus wil inspelen.
Sinterklaasgedicht in tijden van Corona.
Microsoft Word document 17.0 KB