Openingstijden


Vanaf zaterdag 16 oktober plukken voor iedereen maar wel vooraf aanmelden.

 

Er hangen nu nog wel voldoende appels om op zaterdag 16 oktober ook andere belangstellenden te laten plukken.  Op deze zaterdag starten we met een wat grotere Bommelse Appeldag 2021 met wat meer activiteiten dan de zelfpluk. Ook vanwege Corona-regels vragen we u vooraf aan te melden met uw naam, hoeveel bezoekers en tijdstip waarop u komt (start elk hele uur). Dit kan met een mailtje naar wte@fruitadvies.nl. We starten om 10 uur en gaan door tot 16 uur. Bij goed weer gaat het altijd door, bij een slechte weersverwachting en vooral bij regen houden we het wat kleiner.

Bij voldoende appels gaan we op woensdag en vrijdag de middag en zaterdag de gehele dag door tot eind oktober. Op de site en via Social Media houden we u op de hoogte over de voortgang.

 

 Geplaatst op 24 september 2021.


Bommelse Zelfplukdagen 2020 starten op 17 oktober met  de Bommelse Appeldag

Er is al een datum voor de start van de Bommelse Zelfplukdagen gepland. Op zaterdag 16 oktober 2021 starten we normaal gesproken met de zelfpluk van appels met de  Bommelse Appeldag 2019. Op deze zaterdag zijn er wat meer  dan alleen de zelfpluk, met extra activiteiten en diverse gasten. Het programma op de Bommelse Appeldag met activiteiten volgt later. Tijdens de herfstvakantieperiode kunt u weer op een reeks van dagen komen plukken.

.  

Geplaatst op 16 maart 2020, aangepast 24 september 2021.