Volwassen appelbomen te koop.

Zelfplukboomgaard ’t Straatje verkoopt al enkele jaren oude appel bomen verkopen. De circa 23-jarige appelbomen komen uit de Zelfplukboomgaard ‘t Straatje in Zaltbommel waar wat appelbomen Jonagold gerooid gaan worden. Op de Bommelse Zelfplukdagen vroegen bezoekers ooit of ze niet wat mooie bomen uit de zelfplukboomgaard konden kopen voor in hun eigen tuin.  Dit rooien is meestal in de periode februari-maart maar dit seizoen willen we dit voor de winter doen. Logischerwijs kunnen de bomen geleverd  pas na de bladval en rooien geleverd worden.  De beste periode om bomen te verplanten is na de bladval in november/december.  Vroeg geplante bomen maken nog nieuwe wortels voor de winter en zijn volledig in winterrust.  

 

De appelbomen zijn na het rooien af te halen in Zaltbommel. De prijs bedraagt af boomgaard voor de appelbomen inclusief tijdelijke pot tot 5 stuks 30 euro per boom incl. BTW. Boven de 5 stuks 10% korting. 

Indien gewenst kunt u boompalen en andere benodigd materiaal mee bestellen.  Hou vooral bij de oude appelbomen rekening dat het transport niet achterin de auto gaat lukken maar wel met een aanhangwagen. In overleg is tegen extra kosten transport en hoveniershulp bij het planten mogelijk. Belangstellenden kunnen het beste een mailtje sturen naar Wouter