Volwassen appelbomen te koop.

Zelfplukboomgaard ’t Straatje gaat vanaf heden oude appel bomen verkopen. De circa 15-jarige appelbomen komen uit de Zelfplukboomgaard ‘t Straatje in Zaltbommel waar wat appelbomen Jonagold gerooid gaan worden. Op de Bommelse Zelfplukdagen vroegen bezoekers ooit of ze niet wat mooie bomen uit de zelfplukboomgaard konden kopen voor in hun eigen tuin. Omdat er toch wat bomen gerooid kan worden, kan dit jaar weer. Dit rooien zal in de periode februari-maart gebeuren als er geen risico meer is op streng winterweer. Logischerwijs kunnen de bomen geleverd  pas daarna geleverd worden.  Dit jaar zijn de appelbomen vanaf 17 maart leverbaar.

 

De appelbomen zijn na het rooien af te halen in Zaltbommel en de perenbomen in Lithoijen. De prijs bedraagt af boomgaard voor de appelbomen inclusief tijdelijke pot tot 5 stuks 30 euro per boom incl. BTW. Boven de 5 stuks 10% korting. 

Indien gewenst kunt u boompalen en andere benodigd materiaal mee bestellen.  Hou vooral bij de oude appelbomen rekening dat het transport niet achterin de auto gaat lukken maar wel met een aanhangwagen. In overleg is tegen extra kosten transport en hoveniershulp bij het planten mogelijk. Belangstellenden kunnen het beste een mailtje sturen naar Wouter