Training professionele video’s voor boerderijwinkels

Geertje Algera (Geertje Algera Media) en Wouter van Teeffelen (WTE Support/WTE Fruitadvies/Zelfplukboomgaard) organiseren  samen speciaal voor de doelgroep van boerderijwinkels en andere agrarische directvermarkters een training professionele video’s maken met je eigen telefoon.  Deze workshop onder leiding van professioneel videomaker en trainer Geertje Algera vindt plaats op maandag 17 januari 2022 (9.30 – 16.30 uur) op een nader te bepalen locatie in Midden-Nederland.  Na afloop kunt u in een speciale Whatsapp-groep een maand uw eigen gemaakte video’s laten beoordelen.

Juist voor agrarische directvermarkters zijn eigen video’s een manier om onder andere op social media op te blijven vallen. Met wat handigheidjes kan iedereen met een smartphone op een vlotte manier leuke video’s leren maken en monteren.

 

Leer professionele video’s maken met je eigen telefoon – live workshop 

 

 Leer zélf met je smartphone professionele video’s maken in deze praktische workshop van Geertje Algera. Video is tegenwoordig een belangrijke basisvaardigheid voor iedereen. De manier om te communiceren is een video op website of sociale media. En de beste camera is de camera die je bij je hebt! Je smartphone dus. Daarom leren we in deze workshop de basis van video’s maken op je mobiel. Je leert professionele opnames te maken met een goede geluidskwaliteit, de juiste camerapositie en de best mogelijke lichtkwaliteit. Ook leer je dat je, door middel van de juiste (gratis) app ook video’s kunt monteren, compleet met ondertiteling en rechtenvrije muziek. 

Opgave & kosten

 

Deze training kost 225 euro exclusief BTW die vooraf in rekening gebracht wordt door WTE Support. Minimaal deelnemers is 10 personen en maximum is 15 personen. Training is inclusief koffie/thee en een eenvoudige lunch. Opgave kan uiterlijk tot 1 januari en liefst zo snel mogelijk (en vol is vol).  U kunt zich aanmelden door een mailtje met naam en contactgegevens te mailen naar wte@fruitadvies.nl. Een bevestigingsmail volgt later.

 

 

Over de trainer.

 

Journalist en antropoloog (en boerendochter) Geertje Algera maakte 14 jaar programma’s voor KRO-NCRV. In 2014 ontdekte ze dat ze met haar iPhone reportages voor televisie kon maken, en al snel werd ze de eerste MoJo (mobiele verslaggever) van de publieke omroep in Hilversum. In 2016 startte ze als ondernemer met Geertje Algera Media, helemaal gespecialiseerd in smartphone filmen en monteren. Al meer dan 3000 mensen volgden haar training, zowel online als offline. Geertje is te volgen op Twitter @missgeertje, Facebook Geertje Algera Media en Instagram @geertjealgeramedia en op LinkedIn. 

 

Over WTE Support:

 

 Bedrijfskundige Wouter van Teeffelen is al ruim 30 jaar actief als adviseur in de Nederlandse fruitteelt.  Als bedrijfsadviseur kreeg hij steeds meer aandacht voor boerderijwinkels als onderdeel van het fruitteeltbedrijf.  Inmiddels pakt hij advies en support onder de naam WTE Support voor alle agrarische directvermarkters op. Bedrijfskundige zaken en ook social media zijn belangrijke thema’s. Inmiddels is hij organisator en trekker van een Netwerkclub van boerderijwinkels in de fruitteelt. Wouter is rond het thema directvermarkting te volgen op Facebook @directvermarkting, Twitter @directafzet en Instagram #directvermarkting. Naast adviseur heeft hij ook een eigen zelfplukboomgaard waar burgers appelbomen kunnen adopteren en zelf appels in het najaar kunnen plukken.